Kényelmes kialakítású futóbicikli 2 évesnek

futóbicikli 2 évesnek

Futóbicikli 2 évesnek

Azok a gyermekek, aki a pótkerekek használatával tanulnak meg pedálozni, kissé megterhelőnek találhatják az egyensúlyozásra, a kormányzásra és a pedálozásra való átállást. Mivel a futóbicikli 2 évesnek is tökéletesen megfelel, a belőle „leérettségizett” gyermek elsősorban csak a pedálozást fogja hozzáadni a meglévő készségeihez.

A gyerekek 18 hónapos és 2 éves koruk között kezdhetik el a tanuló kerékpár használatát és körülbelül 5 éves korukig élvezhetik annak előnyeit. A legtöbb esetben a kicsik 4 éves koruk körül térnek át a pedálos kerékpárra. Nincs azonban semmilyen felső korhatár és ma már a felnőtteknek is készítenek ilyen bicajokat.

Fontos megjegyezni, hogy a futóbicikli 2 évesnek tervezett változatainak megfelelő méretűnek kell lenniük a vezetőjüknek. A kerékpár illeszkedése ugyanolyan fontos a gyerekeknek, mint a felnőtteknek. A kicsik 2 és 5 éves koruk között gyorsan nőnek, ezért ideális esetben olyan modellt kell választani, ami állítható. A futóbicikli 2 évesnek megfelel ennek a követelménynek.