Kedvezőnek számító költöztetés árak

Költöztetés árak

Költöztetés árak

A nagy és nehéz bútorok szállítása nem tartozik a veszélytelen dolgok közé. Ezért nem árt, hogyha egy erre szakosodott csapatra bízzunk a munkát.

De miként kerülnek kialakításra a költöztetés árak? A végső összeg nagyban függ az adott körülményektől, amiket a megrendelő előzőleg felvázol telefonon keresztül. Így a költöztető csapat kellő felkészültséggel érkezhet a helyszínre. Már maga a parkolás is problémát jelenthet ilyen esetben, ezért fontos ezzel kapcsolatban az előzetes egyeztetés.

De ez nemcsak a kiérkező csapat helyzetét hivatott megkönnyíteni. A pontos információknak köszönhetően, a Tuti Teher fix árcsomaggal tud szolgálni a megrendelőnek. Ez azért előnyös, mert utólag nem fognak újabb költségek felmerülni azért, mert a megegyezéskor az ügyfél nem említette, hogy például 150 éves zongorát is le kell cipelni a hatodik emeletről.

A költöztetés árakat tehát sokféle dolog befolyásolhatja, de a tutiteher.hu igyekszik minél előnyösebb ajánlattal szolgálni a szakszerű szolgáltatásával kapcsolatban.