Jó választás a Mapei!

Kitűnő termékek elérhető áron

Kitűnő termékek elérhető áron

Időnként le kell cserélni a lakás bizonyos helyiségeiben található burkolólapokat, csempéket, padlócsempéket, amihez feltétlenül szükséges egy minőségi csemperagasztó is.

Ideális választást jelent ehhez a munkához a Mapei Adesilex P7 fokozottan terhelhető csemperagasztó, amit most Ön is megvásárolhat a festekarena.hu webáruházból. 25 kg kiszerelésben kapható ez a termék. A kerámia burkolólapok kiválóan rögzíthetőek ezzel a csemperagasztóval, ami kül- és beltéren egyaránt jó eredménnyel használható.

Alkalmazási területei közé tartozik a szigetelőanyagok, mint például az expandált polisztirol táblák, kőzet- és üveggyapot, Heraklith faanyagcement keverékű és hangszigetelő táblák pontszerű ragasztása.

Tehát több területen is remekül alkalmazható a Mapei eme terméke, ezért érdemes felkeresnie az említett webshopot, hogy beszerezze, ha szüksége van rá. Ne kockáztasson, ne próbálkozzon gyenge minőségű alapanyagokkal, mert megtörténhet, hogy még egyszer kell rádolgoznia! Válassza inkább a Mapei termékeket!