Iratszekrény üvegezett ajtókkal

iratszekrény

Iratszekrény

Minden irodában gondosan tárolják a dokumentumokat, szépen rendszerezve, hogy azokat bármikor elő tudják venni, ha szükség van rájuk. Tehát a legtöbb cég irodahelyiségében megtalálható legalább egy zárható iratszekrény. Az interneten keresztül is be lehet szerezni ezeket a biztonságos bútorzatokat, például a szefnagyker.com weboldalon számtalan típus fedezhető fel.

Készleten szerepel többek között az Artemisz 1850 üveges irodai iratszekrény, ami elegáns, esztétikus kivitelezésű, üvegezett ajtókkal ellátott darab. Még gyógyszerszekrénynek is tökéletes választás lehet. 60 mappa tárolására alkalmas, persze ez függ a dossziék méretétől is.

Kétajtós, nagyméretű bútordarab, acéllemez testtel és ajtókerettel, műanyag porszórással színezett. Ellenálló és egyszerűen tisztítható a felülete. Jelenleg 51%-os árengedménnyel vásárolható meg ez az iratszekrény az említett honlapról. Rendelés esetén 2 darab kulccsal szállítják, az állítható polcok száma pedig 4. De a cég telephelyén személyesen is átvehető az iratszekrény.