Íme a Velencei Karnevál képekben

Velencei Karnevál

Velencei Karnevál

A jövő év elejét már egy kivételes programsorozattal lehet kezdeni, ha valaki úgy szeretné. A hideg téli esték is felvidulnak, ha azokat Velencében tölti el karneválozás közepette. Az egész fesztiválnak a lényege, hogy elűzze a hideg hónapokat és köszöntse az életet hozó tavaszt. Fergeteges hangulat kerekedik ilyenkor, amit nagyban fokoz, hogy sajátos, a hagyományokat éltető maszkok kerülnek felvételre, ezzel bizonyos szinten elrejtve az emberek személyazonosságát és lehetőséget kínálva arra, hogy tényleg felszabadulhassanak, de azért adott kereteken belül.

Ha még soha nem volt a Velencei Karneválon, akkor érdemes legalább ezeket a képeket megnéznie. Elég egyetlen kattintás és a saját szemével tapasztalhatja meg, hogy mennyire varázslatos öltözetekkel találkozhat, ha elmegy a tengerparti városba. Mindenkinek legalább egyszer látnia kellene a fesztivált, hiszen örök emlék marad, amire boldogan tekint vissza bárki.

Többféle hagyományos öltözet, főleg maszk ismerhető fel, amiket régen csak az arisztokraták vagy a hölgyek viseltek. Vannak olyanok, amelyek sejtelmesek, míg mások kicsit rémisztőek. Általában megvan a jelentése ezeknek a maszkoknak, így érdemes a tulajdonságokat figyelembe véve kiválasztania az Önhöz leginkább illőt. Ha mindenképpen fel akar ölteni egy ilyen álarcot, úgy azt elkészítheti saját maga odahaza, megfelelő alapanyagok felhasználásával, amihez az interneten bőven talál útmutatókat vagy egyszerűbb megvásárolni, viszont így elmarad a ráhangolódás.

Amennyiben úgy dönt, hogy a 2020-as évben biztosan nem hagyja ki ezt a parádét, akkor a velencei-karneval.hu oldalon, a képek mellett, részletes programleírásokat talál és lefoglalhatja a helyét még időben, mielőtt teljesen elfogynának a jegyek. Döntse el, hogy a nyitó ünnepséget, a főbb programokat, esetleg a karnevál végét, netán az after partit szeretné megtekinteni! Az sem jelent problémát, ha nagyobb társasággal kíván utazni. Mindent megtud az oldalon és garantáltan egy kényelmes utazásban lesz része, amit a Velencei látnivalók és természetesen maga a fesztivál fog tetézni.