Így készüljön fel egy tandemugrásra!

Az elmenyplaza.hu segítségével a tandemugrást is ki lehet próbálni

Az elmenyplaza.hu segítségével a tandemugrást is ki lehet próbálni

Egy átlagos emberi élet 60-70-80 év hosszúnak mondható, mégis sokan szokták idős korukban azt mondani, hogy rengeteg dolog lett volna, amit még ki szerettek volna próbálni és sajnos mégsem tették meg. Egy ilyen vallomás a fiatalabbak előtt mindig intő jel kell legyen, hogy tegyék meg mindazt, amire vágynak, amíg még van rá lehetőség, idő, energia! Amennyiben kipróbálná a tandemugrást, az elmenyplaza.hu weboldalon több tanácsot is kaphat a felkészüléshez.

Természetesen nem egy olyan ördöngös dologról van szó, amire hetekig vagy hónapokig kell elmélet és gyakorlat szintjén is készülni, mégis jó, ha az ember nagyjából tudja, hogy mi vár rá, hiszen így élvezheti ki majd igazán az élményt, amikor odakerül a sor és néhány tanácsot sem árt észben tartani. Tulajdonképpen a tandemugrásnak az a lényege, hogy az is kipróbálhassa az ejtőernyőzés által nyújtott élményt, akinek nincs erre képzése, hiszen egy olyan tandempilóta társaságában lehet ugrani, akinek nagy tapasztalata van ezen a téren. Az ugrást követően szinte 1 percig része lehet abban az élményben, amit a zuhanás jelent és semmi más módon nem utánozható, magyarázható el, csak egyetlen módszer van, hogy mindenki saját maga átélje. A megtapasztalt szabadság, maga a zuhanás élménye általában olyan hatással van az emberekre, hogy feltétlenül meg akarják ismételni. Kevesen vannak, aki csak egyszer próbálták ki a tandemugrást. Amikor az ugrók a 1500 méteres magassághoz érkeznek, a tandempilóta kinyitja az ernyőt, így egy egészen más szemszögből is meg lehet tapasztalni az szabadesést.

Ilyenkor lehet megcsodálni a tájat, megtekinteni fentről mindazt, ami a földről olyan nagynak látszik, így pedig kicsiben, egészében a szem elé tárul a maga szépségében, valóságában. Ne halogassa tovább, ha Ön is szeretne ennek az élménynek részese lenni! Kattintson az elmenyplaza.hu oldalra és tudjon meg mindent arról, hogy miként lehet egy ilyen páratlan élménynek a megtapasztalója, hogyan lehet beiratkozni, illetve milyen árakra kell számítson!