Így dolgozik egy budapesti pályázatíró cég

pályázatíró cég

Pályázatíró cég

Egy vállalkozás fejlesztése rengeteg pénzbe kerül, amit saját önerőből csak kevesen tudnak finanszírozni, ezért egyéb lehetőségek után néznek. Ilyen lehet az EU pályázat is, aminek elnyeréséhez azonban jól jön a szakértői támogatás. A Forráscentrum már több vállalkozásnak is segített. Ha azt szeretné, hogy az Ön vállalkozása is az EU pályázatok nyertesei között legyen, akkor tanácsos felvennie a kapcsolatot a Forrás Centrum Kft. tapasztalt munkatársaival.

Amennyiben elküldi a cége utolsó lezárt évének mérlegét vagy egyéni vállalkozók esetén az előző két év SZJA bevallását, akkor a szakemberek díjmentesen beminősítik a pályázati alkalmatosságot. Több alternatív lehetőség is kínálkozik a finanszírozási konstrukció kiválasztása során egy cégnek, ami lehet saját forrás, hitel, tőke, pályázat.

A specialisták segítenek a leginkább megfelelő konstrukció kiválasztásában is. Számukra természetes, hogy mindenki törekszik a lehető legkedvezőbb feltételrendszer keretében hozzájutni a forrásokhoz. Az említett lehetőségek közül talán a legelőnyösebb feltételeket a pályázat kínálja a kis- és középvállalkozásoknak. Sokak szemében talán a pályázati forrás ingyen pénznek tűnik, pedig vannak olyan kötelezettségek, előírások, amelyek a vállalkozásnak költségeket jelentenek.

Fontos tudni, hogy az Uniós támogatásoknak van egy hatalmas hátrányuk, mégpedig az, hogy nem mindig akkor van pályázati kiírás, amikor a vállalkozónak szüksége volna rá. Az ilyen esetekben általában a pályázati kiírásokhoz szükséges hangolni a cég projektjét. Ennek ellenére kijelenthető, hogy a pályázati pénz olcsó finanszírozási forma, amit remek döntés igénybe venni, ha lehetőség van rá. Számos pályázatot írnak majd ki az irányító hatóságok az EU által Magyarország rendelkezésére bocsájtott forrásokból.

Nos, ez a pályázatíró cég díjmentesen kínálja ügyfeleinek a pályázatfigyelési szolgáltatást, tehát fizetés nélkül juthatnak hozzá az aktuális pályázati kiírásokról szóló információkhoz. A pályázatírói munkát szintén vállalják.