Horizontal bőrönd akció az egész családnak

Bőrönd akció

Bőrönd akció

Amikor egy család nyaralni készül, rengeteg olyan ruha és kiegészítő becsomagolását kell biztosítani, amivel garantáltan nem marad hoppon senki az utazás során.

Ilyenkor érdemes szettben gondolkodni, ha utazóbőröndöt keres. A Bontour honlapján olyan sok ellenállhatatlan és kihagyhatatlan bőrönd akció létezik, hogy minden bizonnyal Ön is megleli a családjának való tökéletes szettet. Érdemes figyelni a horizontal bőröndcsaládokkal kapcsolatos promóciókat is, mert a nyári utazáshoz ajánlott harsány színű modellek rendszerint a téli időszakban nagyon olcsók.

Ha család valóban csak évente egyszer utazik el, méghozzá nyáron, akkor ez lesz a jó választás! Azoknak persze, akik az év többi hónapjában is személyszállító buszba vagy repülőbe kell pattanjanak, kínálhatunk visszafogott, szürke, kék, bordó vagy éppen fekete táskákat is tartogat.

Egy bőrönd akció nemcsak a spórolást szorgalmazza, mivel kiváló marketing is arra, hogy a vevőkörét egy cég könnyűszerrel megnövelje. Mi például az árengedmény mellé 2 év termékgaranciát is adunk!