Holt-tengeri só az organikus kozmetikumokban

A természet a maga minden apró részletében rejt valamilyen csodát. Köztudott tény, hogy a növények között megannyi természetes gyógyító van, de a vizek is sok kincset rejtegetnek magukban. A Holt-tengeri só is ilyen kincs. A Holt-Tenger lélegzetelállító szépségével és titokzatosságával mindenki figyelmét felhívja magára. A sókoncentrációja miatt nem élnek meg magasabb rendű élőlények benne.

Ez a só azonban maga a természet csodája, hiszen olyan ásványi anyagokkal van tele, amelyek rengeteg területen hasznosnak, sőt, gyógyító hatásúnak bizonyulnak. A Holt-tengeri só hatásait a bőrápolási termékekben már nagyon régóta kamatoztatják. Korán felismerték ugyanis, hogy ez a só a bőrre kivételes hatást gyakorol.

Az AHAVA kozmetikai termékek egyik legfontosabb alapja a Holt-tengeri só. Rendkívüli hatékonyságát nemcsak a bőrradírokban és maszkokban fejti ki, hanem a ránctalanító krémekben, arclemosókban, testápolókban és szappanokban is. Ez a só nem szárítja ki a bőrt, hanem visszaállítja a pH értékét az optimális szintre és gyengéden hidratálja.