Hasznos eszköz a Bautool polisztirol vágó

Polisztirol vágó

Polisztirol vágó

A polisztirol egy igencsak közkedvelt szigetelőanyaggá vált, hiszen egyszerű dolgozni ezzel az anyaggal, ráadásul olcsó is. A Bautool polisztirol vágó kimondottan praktikusnak számít, mivel nem késsel vagy fűrésszel kell méretre vágni a darabokat.

Aki próbált már polisztirolt fűrészelni, az biztosan tudja, hogy mennyire morzsolódik, ráadásul a szélei sem lesznek olyan egyenletesek, ami sokat ronthat a kivitelezés esztétikáján. Az ilyen egyenetlenségeket plusz idő és energia kijavítani.

De ezekre nincs szükség a Bautool polisztirol vágó alkalmazásával, ami nem tartozik a bonyolult eszközök közé, mivel egy rendkívül egyszerű elven működik. Az elektromos áram felmelegíti a vágószálat és ez tulajdonképpen megolvasztja a polisztorolt.

Szó szerint úgy hatol át rajta, mint forró kés az olvadt vajon. Egy épület szigetelése nem is olyan bonyolult, ráadásul nem kell több súlyos elemeket emelgetni, hiszen a polisztirol egy nagyon könnyű anyag, viszont az alakítása és a méretre vágása a Bautool polisztirol vágó nélkül elég körülményes.