Hasznos anyagokban gazdag a Shilajit

Shilajit

Shilajit

A mindennapokban sok olyan feladat van, amiről joggal gondolhatjuk, hogy elengedhetetlen, miközben elhanyagoljuk azt, amire tényleg fontos lenne odafigyelni. Az egészség megőrzésének rovására jóformán mindent előtérbe helyezünk. Az ember könnyedén megfeledkezik erről, egészen addig, amíg valami komoly probléma nem alakul ki a szervezetében. Olyan étrend-kikészítő a Shilajit, amit jó bevinni a mindennapi étkezésbe. Tulajdonképpen mi is ez a készítmény? Rengeteg olyan természetes komponens van, amit ajánlanak a különféle reklámok, de bátran elmondható, hogy ez más, a hagyományos gyógynövényekhez képest.

A Shilajit voltaképpen egy szerves gyantaszerű képződmény, ami a Himalájából származik. Az indiai Ayurveda, ősi népgyógyászat egyik nélkülözhetetlen alapanyaga. Keletkezése a meleg időszakra tehető. A humusz tartalmú komponens több ezernyi növény leülepedett maradékából képződik, ami a sziklákon csapódik ki, az óriási litosztatikus nyomás következtében. A Shilajit kivételes nyomelem és ásványi komponens tartalommal rendelkezik. Ennél fogva remek antioxidáns.

Bármikor megtapasztalható a Shilajit hatása

A Shilajit hatása a benne található különféle komponensekre vezethető vissza. Nemcsak népi megfigyelések, hanem tudományos kísérletek is igazolják a pozitívumait. Összetételében megjelennek, a különféle gyanták mellett, a benzoésav, hippurinsav, valamint számos ásványi anyag, amilyen a vas, molibdén, foszfor, kalcium, magnézium, réz, cink, nátrium, stroncium. A Shilajit hatása általános immunerősítő jellemzőkkel rendelkezik, valamint kiváló gyulladáscsökkentő.

A szervezetnek gyakran szüksége van a különféle mikroelemekre belőle, amelyekhez a hagyományos táplálkozás során nem jut hozzá más forrásból. A szív- és érrendszer működésének javításán túl, az agyműködés fokozásában szintén élen jár. A Shilajit hatása hosszú oldalakon át olvasható, részletekbe menően, de jobb az elmélet mellett, a gyakorlatban próbára tenni a képességeit. A vegafuszeray.com weboldalon egyszerűen és kedvező feltételek mellett rendelhető meg, gazdaságos kiszerelésben.