Gyermekszemészet Budapesten – Mik a magánrendelés előnyei?

gyermekszemészeti magánrendelés

Gyermekszemészeti magánrendelés

Ha azzal szembesülünk, hogy a gyerekünk valamilyen egészségügyi problémával küzd, például a szemeit érintő betegséggel, akkor természetes dolog, hogy a lehető leghamarabb szakemberhez akarjuk őt vinni. De elég hosszadalmas folyamat, ha az állami intézményeket keressük fel, ezért rövidebb utat keresünk. Budapesten egyre többen döntenek inkább a gyermekszemészeti magánrendelés mellett (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.). Szülőként csakis a maximalitásban, a csúcstechnológiában bízhatunk és minél előbb szeretnénk kezeltetni a gyermekünket.

A Budai Szemészeti Központban igazán hamar kapunk időpontot, egyáltalán nincs hosszú várakozási idő. Tehát a kis beteg rövid időn belül szakorvoshoz kerülhet, aki profi módon végzi el a szükséges vizsgálatokat és kezdi meg a kezelést. A szakemberek tisztában vannak azzal, hogy a kicsik gyakran tartanak a doktoroktól, az orvosi környezettől, főleg abban az esetben, ha volt már valamilyen kellemetlen élményük.

Az említett szemészet gyermekrendelésein a szakemberek olyan közeget teremtenek meg, amiben jól érzik magukat a gyerkőcök, játékos feladatoknak tekintik a vizsgálatokat, majd vidáman távoznak. Természetes ugyanakkor, hogy a zökkenőmentes analízishez és kezeléshez a szülő segítségére is szükség van. A kicsiket az első találkozásra egy szemészeti vizsgálatra készülő mackó történetével szeretnék felkészíteni a szakemberek. Ezt a történetet a szülők az időpontfoglalás után kapják meg.

Ha az ebben található információkat megbeszélik, megosztják a gyermekekkel, akkor a vizsgálat során nem éri sem a kis beteget, sem pedig őket kellemetlen meglepetés. A lehetőségeket is célszerű átbeszélni a pácienssel, hogy ne legyen sok ismeretlen körülmény, ami rontaná az együttműködését az analízisek hátralévő részében. Nagyon fontos ez, mert egy dacos, síró gyermeket sokkal nehezebb megvizsgálni és ne feledjük el, hogy a kicsik megértőek tudnak lenni, szinte könnyebben elfogadnak dolgokat, helyzeteket, mint a felnőttek, de csak akkor, ha szépen elmagyarázzuk nekik, hogy mi fog történni.