Greffe de cheveux en Hongrie nygugati színvonalon

Dús hajkorona

Dús hajkorona

Sok mindenre rá lehet fogni a kopaszodást. Stresszes életmód, genetika, rossz étrend, mozgásszegény életmód és még sokáig lehetne sorolni. Vannak szerencsések, akiknek idősebb korban is dús marad a hajuk, azonban akiknek elkezd ritkulni, azokon a Greffe de cheveux en Hongrie fog segíteni.

A hajbeültetés hazánkba rendkívül felkapottnak számít. Rengeteg páciens érkezik külföldről, mivel világhírűek az itteni szakemberek, ráadásul igazán színvonalas körülmények között nyerhetik vissza a páciensek a hajkoronájukat, ráadásul az árak is sokkal kedvezőbbek, mint a nyugati országokban.

Nem csoda tehát, hogy rengeteg francia weboldal hirdeti, hogy Greffe de cheveux en Hongrie, ami annyit tesz, hogy „Hajbeültetés Magyarországon“.

Miért kéne beletörődni a biliárdgolyóként csillogó fejbőrbe, amikor a mai orvostudomány lehetővé teszi a hajszálak beültetését a kopasz fejbőrbe? A páciens saját egészséges hajhagymái kerülnek átültetésre arra a területre, ahol elkezdődött a ritkulás kellemetlen folyamata.