Futártasak rendelés: ilyen árakra számíthat most

csomagolofolia

Csomagolofolia

Míg néhány évvel ezelőtt az emberek többsége idegenkedett ettől, addig ma már a webes kereskedelem láthatóan működő szegmensévé vált a piacnak. Sokat számít, hogy a vásárlás lehető legkényelmesebb módját nyújtják a webáruházak a vásárlóknak, ezért is sok a megrendelés és az eladott termékeket megfelelő módon be is kell csomagolni. Ha kíváncsi arra, hogy most milyen árakon mozognak a futártasakok, akkor egyszerűen kattintson a csomagolofolia.hu linkre! Speciális termékekről van szó, amelyek maximális biztonságot nyújtanak a becsomagolt tárgyaknak.

A csomagküldő futártasakok ugyanis 3 oldalt le vannak hegesztve, a 4-ik oldalukon pedig biztonsági ragasztószalag található, ami tökéletesen hozzátapad a COEX anyaghoz. Ez azt jelenti, hogy a leragasztott fül nem szedhető vissza külsérelmi nyom nélkül. Tehát a futártasak tartalma illetéktelenek nem megtekinthető, legalábbis külsérelmi nyom nélkül. Polietilén (LDPE) a tasakok alapanyaga, ami jól nyúló, nehezen szakadó műanyag. Kívül fehér, belül fekete, így az ezekben elhelyezett termék nem látható.

Nemcsak webáruházak és futárszolgálatok használják ezeket a tasakokat, hanem bankok és szállítmányozó cégek is, mert alkalmasak termékek, dokumentumok, bizonylatok, fuvarokmányok szállítására egyaránt. A tasakok felülete címkézhető, alkoholos tollal írható. Ahhoz, hogy a megfelelő méretű futártasakot vásároljuk meg, ismernünk kell a becsomagolandó termék paramétereit. Ha több terméket szeretnénk egyetlen tasakban elhelyezni, akkor nyilván nagyobb példányt szükséges választanunk.

A futártasakok használata amúgy nagyon egyszerű, mindössze néhány percbe telik szállításra előkészíteni egy ilyennel a megrendelt árucikket. Magas minőségű tasakokat vásárolhatunk a csomagolofolia.hu online üzletből. Ráadásul innen nem pusztán a standard méretű zacskókat szerezhetjük be, hanem egyedi gyártás is alkalmazható, persze, nagyobb mennyiségű megrendelés esetén. Nem tud működni egy webáruház futártasakok nélkül, ezért szerezze be innen, akár jelentősebb mennyiségben is!