Fog implantátum beültetése Budapesten napok alatt

fog implantátum Budapest

Fog implantátum Budapest

Az orvostudomány területén mindig kerülnek előtérbe olyan új technikai megoldások, amelyek segítenek sok ember életét jobbá tenni. Sajnos egy elég komoly trauma az, amikor a rágóeszközeinket elveszítjük, persze akaratunk ellenére. Ennek számos oka lehet, a komolyabb betegségektől egészen a balesetig. A lényeg viszont, hogy a fog implantátum Budapest módszerének alkalmazásával elérhető a tökéletes minőségű pótlás.

Ha a rágóeszközeink már nagyon hiányoznak és a megszokott eljárásokkal nem vagyunk kibékülve, esetleg csődöt mondanak, akkor nem marad más hátra, mint Stephan Ihde Professzor technikájának az alkalmazása. A fog implantátum Budapest hatalmas előnye, hogy nem jár komoly feltárásokkal az elhelyezése és közvetlenül a régi rágóeszközök kihúzását követően is beültethető.

A korona már 72 óra alatt a végleges helyére kerülhet, amit követően bármikor terhelhetővé válik. Fájdalommal nem vagy csak nagyon kevéssel jár együtt a fog implantátum Budapest elkészítése. A hatékony beavatkozás élen jár a technikai újításokban és már sokaknál használták kimagasló sikerrel.