Fantasztikus fotók a Huawei P30 Pro mobiltelefonnal

Huawei P30 Pro mobiltelefon

Huawei P30 Pro mobiltelefon

Lenyűgöző fotókra és videókra vágyik? A Huawei P30 Pro mobiltelefon magas minőségű képrögzítő rendszerével ez nem álom többé. Az egyedülálló, SuperZoom lencsét tartalmazó szuperkamerás rendszer a 40 MP szuper fényérzékeny kamerával, a 20 MP ultraszéles látószögű lencsével és a HUAWEI ToF kamerával biztosítja, hogy tökéletesen megörökíthesse a fontos pillanatokat.

A Huawei P30 Pro mobiltelefon előlapi kamrája 32 Mp, felismeri az arc élességét és fényeit, aminek segítségével tökéletes szelfi készíthető. OIS és AIS technológiának köszönhetően, a kézzel készült videók stabilak és remegéstől mentesek lesznek.

A Huawei P30 Pro mobiltelefon emellett csepp-, víz- és porálló, ezért természetfotók készítésére is kiválóan alkalmas. A hosszú használati időt a 4200 mAh akkumulátor biztosítja, ami vezeték nélkül is tölthető. A felsőkategóriás belsőhöz lenyűgöző elegancia társul a kettős 3D ívelt üvegből készült elő- és hátlap jóvoltából. Ha páratlan fotózási élményre vágyik, ez a készülék remek választás lehet.