Fali és fekvő villanybojler

A villanybojler hasznos

A villanybojler hasznos

Az épületgépészet terén dolgozó mérnökök ma már nagyon sok technológiát kitaláltak, amelyekkel a lakást lehet kifűteni, illetve vizet melegíteni. A www.meleget.hu webáruházban is két típusú villanybojler található, ez a két csoport a fekvő és a fali bojlerek.

E két típus között annyi a különbség, hogy míg a fali típust merőlegesen lehet telepíteni, addig a fekvőt vízszintesen kell, azonban ezt a padlóra és a mennyezetre is fel lehet szerelni. A villanybojlerek kiválóak panellakásokba is, azonban kertes házakban is megállják helyüket. Mivel a fenti webshopban több készülék is található, amelyeknek teljesítménye kisebb, illetve nagyobb, így mindenki igényeinek megfelelően válogathat.

A szakemberek ezeknek a készülékeknek az optimális hőmérsékleti szintjét 60 Celsius-fokra becsülik, így a készülék élettartama meghosszabbítható, azonban a gyártó hét év garanciát vállal a tartályokra. A villanybojler egyéb részegységeire pedig két év garanciát kapnak a vásárlók, ami tulajdonképpen a mai világban minden ilyesféle terméknél alapfeltételnek számít.