Érszűkület ellen a természet erejével

Éljük az életünket, egészségesen vagy nem és egyszer csak azt vesszük észre, hogy kezdenek megjelenni a különböző egészségügyi problémák, amelyeknek nagy része az életmódunk utóhatása. Amíg nincs probléma, addig eszünkbe sem jut, hogy valamikor kénytelenek leszünk az érszűkület ellen keményen harcolni. Pedig eljön az az idő, hiszen rengeteg ember szenved ettől a betegségtől, a magyarok között minden 5-ik személy, aki betöltötte a 65-ik életévét.

Súlyos és szomorú statisztika ez, bár a kór megelőzése néhány alapvető szabály betartásával megoldható volna, illetve a kezelése 100%-os eredményt hozhat, ha időben felismerik. Hogyan küzdjünk érszűkület ellen? Első dolog kell legyen a dohányzás elhagyása, aztán a rendszeres mozgás, az egészséges ételek fogyasztása, a testsúly kontrollálás, a vérnyomás és a glikémia normál szinten való tartása. Sokat tehetünk továbbá az érszűkület ellen szén-dioxid gyógygázfürdővel is. Ugyanakkor a kór megelőzése szempontjából szintén kitűnő választás ez a lábfürdő.

Régóta ismert a mofetta fürdő

Már évszázadok óta híres jelenség a mofetta, aminek jelentése vulkanikus tevékenység nyomán létrejött, szén-dioxid gáztartalmú felgőzölgések. Kimondottan hatékony a mofetta fürdő érszűkületes végtagok esetében, mert amikor a szén-dioxid a bőrön keresztül felszívódik, akkor értágító hatást gyakorol. Fontos jellemzője még, hogy a bőr megújul az érintett területeken és visszanyeri fiatalos rugalmasságát. Az alsó végtagi érszűkület egyik leghatásosabb természetes módja napjainkban a mofetta fürdő, hiszen nem invazív és orvosi felügyeletet sem igényel.

Ma már a betegek elvégezhetik ezt a csodás kezelést az otthonukban is, ehhez csak meg kell rendelni a Fumara Pezsgőkristályokat a fumara.hu weboldalról. Áldásos hatásai hamar érezhetővé válnak és az utazás fáradalmait, költségeit is meg lehet spórolni. Ezt azért lehet kijelenteni, mert régebben a betegeknek el kellett utazniuk Mátraderecskére azért, hogy igénybe vegyék a mofetta fürdő nyújtotta előnyöket. Ma viszont ki sem kell lépniük az otthonukból ennek érdekében.