Egyedi megoldásokat kínál a vákuumfólia

vákuumfólia

Vákuumfólia

Az élelmiszerek tartósításának mindig is jelentős szerep jutott, hiszen ilyen módon biztosíthatjuk magunknak a kellő mennyiséget a nehezebb időkre is. A régi módszerekkel szemben, amilyen a szárítás, aszalás, füstölés, megjelentek a modernebb technikák. A hűtők és fagyasztók mellett, a leginkább elterjedt a vákuumfólia alkalmazása.

Ebben az esetben a speciális csomagolásból egy készülék kiszívja a levegőt, így igen hosszú ideig gond nélkül tárolhatóak az alapanyagok. Lehetőség van a vákuumfólia belsejét úgynevezett védőgázzal feltölteni, hogy megakadályozzuk bizonyos készítmények szerkezeti integritásának az épségét. Csakis a speciális módszerrel készült termékek alkalmasak a feladat ellátásra.

A 70 mikronos 7 rétegű koextrudált összetevőből készült vákuumfólia három oldala hegesztett és teljesen aromazáró tulajdonságokkal rendelkezik. Főként fekvő állapotban kerülhetne bele a zöldségek és húsok. Egy másik igen kifinomult változat a főzhető vákuumfólia, ami az élelmiszerkészítés egy új világát nyitja meg előttünk. Ismerjük meg a részleteket a vakumtasak.hu weboldalon és rendeljünk bizalommal!