Csíkos harisnya nem csupán bevállalós lányoknak

A harisnyanadrág minden nőnek elengedhetetlen kiegészítő. Az élénk színű modellek pedig fontos részét képezik az extravagáns divatrajongók gardróbjának, akik szeretnek a kinézetükkel kísérletezni és kreatív szetteket létrehozni. Bár sokak szerint a csíkos harisnya erősen provokatív, ez csak azért van, mert nem tudják, hogyan kell helyesen elhelyezni a teljes öltözetben.

Amennyiben valaki a megfelelő színsémát választja, akkor nemcsak szép külsőt hozhat létre, hanem arányosságot és karcsúságot is adhat az alakjának. Természetesen a klasszikus modellek támogatói sokkal többen vannak és nem minden lány merne csíkos harisnyát viselni. Azonban néha még a legkonzervatívabb fiatal hölgyek is szeretnék felfrissíteni a ruhatárat valami színes, szokatlan és stílusos dologgal.

Ilyenkor a legfontosabb, hogy a ruházatunknak megfelelő színeket válasszunk, különben egy apró hiba is tönkreteheti az egész öltözéket. Ezért csíkos harisnya vásárlásakor mindenképpen vegyünk figyelembe az ideális árnyalatokat!