Baumit Nivello Quattro a sima és egyenletes alapzatért

A Baumit Nivello Quattro egy kiváló minőségű, önterülő aljzatkiegyenlítő, ami ideális választás minden olyan felületre, ahol sima és egyenletes alapra van szükség a végső burkolat, például csempe, padlólap, parketta vagy szőnyeg lefektetése előtt. Ezt a terméket kifejezetten a gyors és hatékony munkavégzéshez fejlesztették ki, aminek köszönhetően a szakemberek időt és energiát takaríthatnak meg.

A Baumit Nivello Quattro önterülő aljzatkiegyenlítő 1-20 mm vastagságú rétegben használható, ami rugalmasságot biztosít a különböző felületi egyenetlenségek kiegyenlítésekor. Az alkalmazása rendkívül egyszerű: csak vízzel kell elkeverni, majd a megfelelő eszközökkel, például glettvassal vagy spatulával felhordani a felületre.

Az önterülő tulajdonságának köszönhetően a keverék rövid időn belül sima és egyenletes felületet képez. A Baumit Nivello Quattro anyag gyors kötésének köszönhetően a felület rövid időn belül járhatóvá válik, ami tovább növeli a munkafolyamat hatékonyságát. Ez különösen fontos olyan projektek esetében, ahol szoros határidők betartása szükséges.