Az ideális esküvői meghívó kiválasztása

esküvői meghívó

Esküvői meghívó

Meglátni és megszeretni! Nagyjából így tudnánk leírni azt, amikor az esküvői meghívó kiválasztásra kerül. Talán azt gondoljátok, hogy ez egy elhanyagolható kérdés, pedig a helyzet az, hogy a vendégek a ceremónia hangulatával először a meghívón keresztül találkoznak, éppen ezért kiemelkedően fontos, hogy milyenre esik a végső döntés. A tökéletes esküvői meghívó az egész lakodalom hangulatát tükrözi, általa a vendégek fel tudnak készülni, hogy mire számíthatnak a nagy napon.

Éppen ezért alaposan gondoljátok át, hogy milyen meghívót szeretnétek, haladjatok lépésről-lépésre! A külsőségek kiválasztásánál fontos a forma és a méret, de persze az is lényeges, hogy milyen alapanyagból készül az esküvői meghívó.

Kérdés, hogy lesz-e rajta bármilyen dekoráció, illetve grafika, de a boríték kérdésére is érdemes ügyelni. Ezt követi a tartalom megálmodása, vagyis itt jön képbe a szöveg típusa, az idézet és persze a praktikus információk, ami egy esküvői meghívó elengedhetetlen része. Gondolunk itt a darabszámra, a nászajándék kártyákra vagy éppen egy kis térképre, ami segít eljutni a vendégeknek a helyszínre.