Az érintésmentes lázmérő diszkét segítség

Egy beteg kisgyermeket minden zavarhat: a hangok, a fények és természetesen az érintések is. Ilyenkor igazán kíméletes megoldásnak számít egy zajtalan érintésmentes lázmérő használata, amivel alig 3 másodperc alatt pontos információt kaphatunk a csemeténk testhőmérsékletéről.

A Thermoval Baby infravörös hőmérő teljes mértékben megbízható adatokat mutat és mivel ezekből az utolsó 10 tárolható, könnyen átláthatjuk a gyerek lázának alakulását.

Ez a prémiumminőségű érintésmentes lázmérő a környezet, valamint különböző felületek és tárgyak hőmérsékletének mérésére is kiváló, így a segítségével arról is tájékozódhatunk, hogy elég meleg-e a gyermekünk fürdővize, vagy nem forrósítottuk-e fel túlságosan a tápszert.

A Thermoval Baby érintésmentes lázmérő tehát több szinten is megkönnyítheti a családunk mindennapjait. A hucare.hu internetes oldalon jelenleg figyelemre méltó kedvezménnyel rendelhető meg ez a hasznos gyógyászati segédeszköz, ami egyszerűvé és igazán jelzésértékűvé teszi a család legfiatalabb tagjának testhőmérsékletének megmérését.