Az energiatakarékos, innovatív fogyasztásmérő

A fenntarthatóság egyre inkább begyűrűzik az életterünk minden területére. Egy intelligens fogyasztásmérő a pénztárcánknak ugyanúgy kedvez. Az alkalmazásával a legtudatosabb energia felhasználást valósíthatjuk meg, aminek kiemelt jelentősége van.

A Fibaro Wall Plug innovatív kapcsoló, ami a már meglévő dugaljak fejlesztésére szolgál. A fogyasztásmérő folyamatosan ellenőrzi a csatlakoztatott eszközt és megváltoztatja a színét, a berendezés energiafelhasználásától függően. A dugó kizárja az elektromossággal történő véletlen érintkezést, így a legkisebbek is teljes mértékben biztonságban lehetnek. Egyre népszerűbb a fogyasztásmérő és a letisztult dizájnnak köszönhetően, kimondottan egyszerűen beilleszthető bármelyik enteriőrbe.

Csak néhány kattintás szükséges, hogy a tulajdonába kerüljön. Éljen Ön is ezzel a páratlan lehetőséggel és rendelje meg minél hamarabb! A hasznos jellege megkérdőjelezhetetlen, amit megtapasztal, amint megérkezik a termék. A fogyasztásmérő beszerzésével csak nyerhet.