Az amerikai ablak kis helyen is elfér

Amerikai ablak

Amerikai ablak

Egy kisebb lakásban él és nem tudja rendesen kinyitni az ablakot, mert már így is alig fér el? Akkor gondolkodjon el az amerikai ablak beépíttetésén! Így fel tudja majd csúsztatni az ablaküveget, esetleg oldalra eltolni, ha ezt a konstrukció megengedi.

Nem kell attól félnie, hogy a szárny visszacsapódik, mert ez ellen védelmet nyújt a két darab acéltekercs. A műanyag amerikai ablak remek választást jelent a hőszigetelés szempontjából.

Végre nem kell amiatt bosszankodnia, hogy hiába csavarja fel a fűtést a téli hónapokban, mert a huzat kihűti a szobát. A beépítéssel kapcsolatban keresse fel az ablakos.hu weboldal szakembereit, mert ők a helyszíni felmérésen elmondják majd, hogy pontosan milyen lehetőségek közül tud választani.

Az amerikai ablak különösen jó választás lehet akkor, ha Ön például a konyhát szeretné leválasztani a nappaliról. Szükség esetén csak el kell húzni az ablakszárnyat, majd ki kell adni az ételt. Így elkerülheti, hogy a kellemetlen szagok bejussanak a lakás többi részébe.