Akár az egész lakást is lefedheti egy multisplit klímával

Egyszerűbb a multi split klímával

Egyszerűbb a multi split klímával

A technika fejlődésének köszönhetően, egyre profibb és kifinomultabb rendszerek, kütyük és gépek kerülnek az üzletek polcaira, amelyek megkönnyítik az életet. Multi split klímával akár egy második klímaberendezés megvásárlását is megúszhatja. Mit takar a múlti split klíma megnevezés? Régebben egy kültéri egységhez csupán 1 beltéri egységet lehetett csatlakoztatni. Ez sok fejtőrést okozott, hiszen ha egy lakásban több helyiségbe is szerettek volna klímát szereltetni, akkor minden helyiségbe külön berendezést kellett vásárolniuk, ráadásul, ahány klíma, annyi lyuk a falon és annyi kültéri egység “díszítette” a ház külső dizájnját.

Néha egészen elrondított egy-egy lakást. Ugyanakkor ez hatalmas költséget is jelentett, hiszen egy berendezés sem volt olcsó mulatság, mint ahogyan ma sem az, hát akkor ha egyszerre többet is meg kellett vásárolniuk?! Éppen az ilyen problémák kezelése végett törekedtek arra, hogy a klímák területén valamilyen változást vigyenek végbe, ami megkönnyíti a beszerelésüket, ráadásul az árukból is farag valamennyit. Az áttörést a multi split klíma feltalálásával sikerült elérni, ugyanis ez a rendszer már lehetővé teszi, hogy egyetlen kültéri egységhez több beltéri egységet is csatlakoztassanak. Ennek következtében lecsökkennek a költségek, hiszen jó pár kültéri egység ára így megspórolható. Nem beszélve a ház külsejéről, amit így nem rondít 5-6 kültéri egység. Egy amúgy is könnyebben elrejthető olyan helyre, ahol kevésbé feltűnő.

Tehát, ha a lakásában több szoba van és mindbe szeretné beszereltetni a klímát, hogy nyáron elviselhetőbb legyen a légkör, télen pedig a fűtésnek szeretne ezzel a technológiával besegíteni, akkor mindenképpen a multi split klíma mellett döntsön! Hol szerezhet be igazán megbízható berendezést, hiszen rengeteg márka és típus található már és nem igazán tud eligazodni közöttük? Keresse fel a cascadeklima.hu oldalt, ahol olyan márkákat forgalmaznak, amelyek már több évtizede folyamatosan megállják a helyüket, mind a háztartásokban, mint pedig az ipari épületekben.