A tűzönjárás drasztikus lépés az önismerethez

Tűzönjárás

Tűzönjárás

Nincs is jobb, mint egy kellemes nyári délutánon a tábortűz köré ülni és a barátokkal falatozni. A vörös lángnyelvek művészi táncot járnak az éjszakában és beindítják az emberek fantáziáját.

Vajon a tűzönjárás lehetséges? A legtöbben összekeverik a régi vallási rituálékkal, azonban sokkal többet hordoz magában. A forró lángok kifejezik a félelmeinket, megégetnek, ha túl közel ülünk hozzájuk. Vagy mégsem?

Megfelelő motiváció és mentális felkészülés mellett, bárki végig tud menni egy forró parazsakkal borított szőnyegen, bár valószínűleg erről fogalma sincs. A felkészülés alatt az ember megismerkedik önmagával, tanul a valódi személyiségéről és tisztázza magában azokat a korlátokat, amelyek addig a földhöz kötötték.

Ez a drasztikusnak nevezhető program segít ledobni magunkról a régi félelmeinket és azokat a terheket, amelyek mindennap nyomják a vállunkat. Néha mindenkinek ki kell lépnie a komfortzónájából, amire nem is lehetne jobb alkalom, mint a tűzönjárás során végigsétálni a közel 800 fokos parázson.