A természetes hatóanyagú BioCo szerves szelén

A pajzsmirigy felelős a szerveink és hormonrendszerünk összehangolásáért, ráadásul a legnagyobb hormontermelő szervünk. A megfelelő táplálékkiegészítők szedése hiányzó tápanyagokat biztosít koncentrált formában a szervezetnek. A BioCo szerves szelén pedig szintén ezt teszi.

Az utóbbi években egyre több pajzsmirigy alul- és túlműködéssel keresik fel az emberek a szakorvosi rendelőket, de sokan nyúlnak a gyógyszerek mellett, a természet patikája felé is. A BioCo szerves szelén értékesebb a szervetlen formánál. Egyes szakvélemények szerint, számos betegség valamilyen tápanyag hiány miatt alakul ki. Az intenzív mezőgazdaságnak köszönhetően, az ételeinkben fellelhető tápanyagok, csak töredéke annak, amire a szervezetünknek szüksége van és az csak ráadás, hogy a jelenlegi életmód megnövelt koncentrált vitamin és ásványi anyag bevitelt kíván.

Az egyensúly hiánya jelentős, de az emberi szervezet szívós toleranciahatára igen magas. De nem kellene az egészségünket kockáztatni, hanem inkább olyan koncentrált tápanyagokat szedni, mint amilyen a BioCo szerves szelén is.