A scrubs már itthon is hódít

scrubs

Scrubs

A modern orvosi ruházatnak nemcsak a magas teljesítménybéli kritériumoknak kell megfelelnie, hanem stílusos megjelenéssel is kell rendelkeznie. A webáruházunk létrehozása előtt, a divatos és színes scrubs ruházat csupán egy hőn áhított termék volt idehaza, amit nagyon nehéz volt beszerezni. De a healerstore.hu honlapnak hála, ma már minden egészségügyi létesítmény kényelmes és kiváló minőségű egyenruhát biztosíthat a személyzetének.

Az orvosi ruháknak számos olyan jellemzőnek kell megfelelniük, amelyek kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik az egészségügyi dolgozók munkáját. Ezért, mielőtt egy scrubs modellt választana, figyeljen az alábbi szempontokra! A divatos orvosi ruháknak maximálisan meg kell könnyíteniük a kórház személyzetének munkáját.

A nadrág, a köpeny vagy az egyenruha nem korlátozhatja a kezeket és nem okozhat kényelmetlenséget. A ruhák anyagának lélegezni kell és nem tapadhatnak a testhez. A scrubs tekintetében a praktikum is fontos, hogy a termék tartós és rugalmas anyagból készüljön.