A páros karkötő nemcsak a szerelmet jelképezi

Páros karkötő

Páros karkötő

Amennyiben hisz az ásványok jótékony erejében, érdemes kipróbálnia a karkötőink valamelyikét. Amellett, hogy első osztályú anyagok felhasználásával készült ékszereket készítünk, arra is odafigyelünk, hogy a vásárlóknak biztosított modellek az aktuális trend irányvonalait is kövessék. Az ásványokban régóta hisznek az emberek és egymás közötti kötelékeket is fokozni képesek. Ennek tudatában születtek meg a páros karkötő modelljeink.

Akár egyszerű, akár medálos vagy charmos változatot választ, a páros karkötő minden esetben tökéletes választás a szerelem megpecsételéséhez, a szerelmi kötelék megerősítéséhez. Minden páros karkötő egyedi és kézzel készült. Saját elképzelések alapján is fűzünk fel ásványokat, amiket díszcsomagolásban házhoz küldünk. Érdemes választás előtt megtekinteni, hogy csillagjegyek alapján milyen kövekkel lehet erősíteni és harmonizálni a szerelmi kapcsolatot, de persze a színek játéka is nagyon fontos.

Található nálunk hasonló és egyforma modell is, így mindenki igényeihez képesek igazodni az elkészített darabok. Az ásványok jótékony hatásai szerint is ki lehet választani, hogy pontosan miből is készüljön a páros karkötő. Előfordulhat, hogy az egyik fél habitusa sokkal erősebb, mint a másiké és az ásványokkal lehet egyensúlyba hozni az egyénenként megmutatkozó erősségeket, hiányosságokat. Ha már a páros karkötő köveiről van szó, érdemes figyelembe venni az ajánlatunkat is.

A labradorit-hematit, a jáspis-ónix, a lávakő-hematit, a karneol-howlit, a napkő-szodalit és a regalit-ónix párosítások nagyon erős energiákat adnak a viselőiknek. A kedvezményekről sem szabad megfeledkezni, szinte minden hónapban van egy remek ajánlatunk. Például, ha okosan választ a páros karkötő mellé egy harmadik modellt, akkor annak elengedjük az árát. Ha nem él a 2+1 akciónkkal, még mindig hozzáférhet a 10 vagy 20%-al olcsóbb darabokhoz, amiket azonnal ki tud szűrni, ha egy termékkategóriára kattint. Élvezze ki Ön is a BBH Inspiration előnyeit, rendeljen minőségi divatékszereket verhetetlen árakon!