A legjobb napelem inverterek összehasonlítása

melyik a legjobb napelem inverter

Melyik a legjobb napelem inverter?

Magyarországon is egyre nagyobb az igény a napelemes panelek telepítésére, mivel a lakosság hangsúlyt fektet a környezetkímélésre. Mivel ez egy nagyobb beruházás, érdemes odafigyelni a minőségre. Egy ilyen rendszer telepítése előtt jogos a kérdés: melyik a legjobb napelem inverter? Az ST Solar Kft. kitűnő minőségű termékeket forgalmaz. A cég csapata megfelelő szakmai ismeretekkel rendelkezik, amit a több ezer sikeres telepítés is bizonyít. Az ügyfél elégedettsége a legfontosabb számukra.

Ha Ön is szeretne környezetkímélő rendszert telepíteni az otthonába, kérje a szakértők segítségét! Mivel ez egy nagyobb beruházás, célszerű alaposan kiválasztani azt a napelem rendszert, ami számunkra a leginkább megfelelő. Ezeknek a legfontosabb része az inverter, ami átalakítja váltakozó árammá a megtermelt egyenáramot. Ez egy olyan szerkezet, ami összegyűjti az adatokat és jelez, ha hibát észlel. A szakemberek a háromfázist ajánlják egy nagyobb családi ház teljes áramellátására. Több híres cég foglalkozik inverterek gyártásával.

Piacvezető a SolarEdge márka, prémiumminőséget biztosítanak és egy telefonra letöltött applikációval követni lehet a fogyasztást. A Fronius osztrák cég termékei már több évtizede vannak a piacon és remek szervizhálózattal működnek. Az alkatrészek a garanciális idő után is cserélhetőek. A Huawei márkát szinte mindenki ismeri, nemcsak a telefonok, de az inverterek gyártásában is a pontosság jellemzi és az ára nagyon kedvező. Az egyik legmegbízhatóbb a német SMA gyártó, aki precíz munkát végez és termékeire 10 éves garanciát vállal.

A Solplanet cég is már hosszú évek óta foglalkozik ezzel, de csak 2007 óta jelentkezett saját márkanévvel. Működésük egyszerű és csendes. Az árat a teljesítmény és a márka határozza meg. A minőség és a garancia biztosított, bármelyiket is választják. Amennyiben szeretné a villanyszámlát lecsökkenteni és környezettudatosan élni, első lépésként hívja az oldalon megadott telefonszámot és az ügyfélszolgálat munkatársai bővebb információval szolgálnak!