A kerékpár gyerekülés megkönnyíti a közlekedést

Gyerekbiciklik és gyerekülések biciklihez

Gyerekbiciklik és gyerekülések biciklihez

Egyre többen érzik fontosnak azt, hogy környezettudatosabb megoldásokat eszközöljenek az életükben. A füstmentes közlekedés hívei szívesen pattannak biciklire.

De mi van akkor, ha egy kicsi gyereket is vinni kell? A kerékpár gyerekülés kiváló opció erre, hiszen a csöppség szem előtt van, stabilan ül, élvezheti a friss levegőt. A kerékpár gyerekülés beszerzésével, számos tevékenységre lehet használni a kerékpárt.

Egy kis szabadidős kiruccanás mellett, nagyobb távolságokat is könnyen meg lehet oldani vele, valamint a hétköznapi bevásárlások idejére sem kell másra bízni a picit.

A kiválasztásnál oda kell figyelni arra, hogy a kicsi hány kilós. Ennek függvényében könnyebb és masszívabb üléseket lehet kapni. A legtöbb kerékpár gyerekülés a hátsó csomagtartóra helyezhető és fixálható, így ha vásárlásra kerül sor, érdemes előre egy kosarat szerelni. A gyerekülések nagyon változatosak, akadnak kimondottan fiús és lányos változatok, de semleges színűek is. Cégünk Polisport, OKBaby és Bobike által gyártott típusokat forgalmaz.