A gyors lakásfelújításhoz minőségi beltéri falfesték kell

beltéri falfesték

Beltéri falfesték

Nem egyszeri eset, hogy valaki saját szakállára nekilát kifesteni a szobákat. Nincs is ezzel semmi gond, amennyiben tisztában van azzal, milyen beltéri falfesték illik a falakhoz. Ugyanis annak ellenére, hogy a többség diszperziós, vízalapú festék, tulajdonságaik eltérnek és vannak, amelyek speciális esetekre lettek megtervezve.

Például a gombásodást gátló beltéri falfesték használata kimondottan előnyös olyan helyiségekben, ahol gyakori a magas páratartalom. Ilyen a fürdőszoba vagy a konyha is, ahol időnként a gőz összegyűl. De vannak olyan típusok is, amiket mosni lehet anélkül, hogy a szín lekerülne a falról. Jól jön a kisgyermekes családoknál, ahol sohasem lehet tudni, mi fröccsen fel véletlenül a falra.

A webáruházunkban számos beltéri falfesték található, kisebb és nagyobb kiszerelésekben, előre meghatározott színben vagy utólag színezhető fehér formában. Az is nagyon fontos, hogy a felület fényes vagy matt marad, hiszen eltérő hatást váltanak ki a berendezett szobában. Nézze meg a kínálatunkat és válassza ki a megfelelőt!