A cica ruha viselése magassarkúval

cica ruha

Cica ruha

Sokan úgy gondolják, hogy egyes fehérneműket nemrég dobtak a piacra. Nos, ami az egyik legvonzóbb és legmerészebb darabot illeti, egészen pontosan már az 50-es években is lehetett kapni. Bizony, ez nem más, mint a cica ruha, amit legelőször a színészek használtak, hogy a meztelenséget ábrázolják.

Manapság pedig az egyik legerotikusabb ruhadarab, amikor a fehérneműkről van szó. Manapság a legtöbb neccből készül, ezzel pedig sejtetni engedi a női bájakat. Teljesen felesleges letagadni, hogy a férfiak odáig vannak ezért a darabért. Valamint azt is meg kell említeni, hogy a nők vonzónak és erotikusnak érzik magukat a cica ruha viselésekor.

Ez teljesen rendben van, hiszen mikor máskor lenne egy nő vonzóbb? Még szükséges felvenni a magassarkút, némi sminket, finom parfümöt és talán még frizurát is illik készíteni, utána máris meghódíthatja a kiszemeltjét. Nem sokat kell a férfiak fantáziájára hagyni, hiszen a cica ruha elég sok mindent megmutat.

Ezért is nevezhető egyszerre bátornak és csábosnak is az a nő, aki ezt viseli. Egy próbát mindenképpen megér, mert manapság már az a lehetőség is adott, hogy online megrendelje a terméket. Tehát, nem kell személyesen az üzletben érdeklődnie arról, ami néhányakat kellemetlenül érintene.

Hasonlóan felfedezhető a szexi combfix ezekben az online áruházakban. Nincs is annál szebb, mint amikor a nők sikeresen képesek kiemelni a lábaiknak a szépségét. Ehhez szintén a magassarkú szükséges, valamint a csipkés combfix, ami minden férfinak elcsavarja a fejét.

Nem szükséges különleges alkalmakra tartogatnia azt. Ha magabiztosan szeretne járni az utcákon, akkor a szexi combfixet akár a hétköznapokba is felveheti az elegáns ruhája alá. Ezáltal olyan megjelenése lesz, ami az ápoltságra enged majd utalni, illetve az igényességre is.

Ön választhatja ki, hogy milyen produktumot szeretne vásárolni, mert rengeteg árnyalatban kapható. A szexi combfix esetében a férfiak a piros színért vannak odáig. Persze a fekete is hasonlóan közkedvelt, míg a fehéret leginkább a menyasszonyi ruhák alá szokták felvenni.