A baba hinta nagyszerű találmány

baba hinta

Baba hinta

A pici babáknak napközben is nyugodt alvásra van szükségük. Az anyukáknak nagyon megkönnyíti a hétköznapjait a baba hinta. Nem kell egész nap ölben tartani a kissé nyűgös csecsemőt, hanem biztonságosan belehelyezni, majd a hinta kellemes ringatásától megnyugszik. Puha anyaggal van kibélelve, ami a megfelelő kényelmet biztosítja. A háttámlája és a lábtartó állítható.

A hordozófül segítségével bárhová magunkkal vihetjük. Zenélő játékokkal van felszerelve, ami nyugtatja és fejleszti a babát. Üllő pozícióban a plüssállatkákkal játszhat és felfedezheti a körülötte lévő világot. A biztonsági öv megvédi a kieséstől. Dupla funkciója van, pihenőszékként és hintaként is megállja a helyét.

Összecsukható, kevés helyet foglal, ha elutazunk magunkkal vihetjük, mert a csomagtartóban simán elfér. A húzat levehető és mosógépben alacsony hőfokon mosható. Az elektromos baba hinta elemmel működik. Kiválaszthatja azt a színt és modellt, ami legjobban tetszik és ezáltal boldoggá, kiegyensúlyozottá válik a csemetéje.