Tecnoma permetező és növényvédő gépek

Tecnoma permetező

A különféle kártevők és gombák nem várt támadást indíthatnak a termények ellen. Régebben ez sokkal nagyobb problémát jelentett, mint manapság, hiszen ezek ellen felvették a harcot az olyan cégek, mint a Tecnoma.

Kiváló permetező és növényvédő gépek tervezésével és gyártásával foglalkoznak, már lassan 70 éve. Ez idő alatt sikerült üzembiztos gépeket kifejleszteniük, amelyek bírják az igénybevételt és az időtállóságuk páratlannak számít a piacon. A Tecnoma növényvédő gépeivel nem akadály a tartós termelés, ugyanakkor a mérnökök figyelembe vették a különféle környezetvédelmi feltételeket is.

A színes termékpalettának köszönhetően, egyaránt megtalálhatóak a kiváló szőlő-, gyümölcs-, illetve szántóföld permetezők is. Nem maradhatnak el a praktikus funkciók sem, amelyek még jobban előtérbe helyezik a Tecnoma növényvédő gépeket a többi márkához képest.

Nagy hasznát fogjuk venni a hidraulikus dőlésszög állításnak, a SprayTronic funkciónak vagy a mechanikus nyomtávállításnak. A Tecnoma termékeit használva egyből szembetűnik az az átgondolt megvalósítás, ami jellemzi a francia céget.

Print Friendly, PDF & Email