Milyen legyen az esküvői dekoráció?

eskuvoi dekoracio

Esküvői dekoráció

Ugye nem akarsz olyan menyasszony lenni, aki már torkig van az esküvője megszervezésével? Járj utána még időben a dolgoknak, nehogy az eljegyzésed is rámenjen a rengeteg veszekedésre! Az Esküvő Börze nevű oldalon rengeteg hasznos információt találsz.

Kiderül, hogy milyen típusú esküvői dekoráció illik hozzátok, ha elolvassátok a cikkeket. Fontos, hogy az asztalterítő, a virágok és a szalvéták színe harmonizáljon egymással, különben túl harsány lesz a végeredmény.

Az sem mindegy, hogy az esküvői dekoráció megrendelése egy vagy több helyről történik. Az árakban is komoly különbségek vannak, ezért készítsetek költségvetést is döntsétek el, hogy mennyi pénzt tudtok szánni az esküvő megrendezésére!

Az a lényeg, hogy a magatokénak érezzétek az eseményt, tehát ne a családnak vagy a barátoknak próbáljatok megfelelni. Az esküvői dekoráció biztosan szép lesz akkor is, ha úgy döntötök, hogy saját kezűleg készítitek el a vendégkártyákat és a csokrokat. Ehhez számos tanácsot találtok a korábban már említett weboldalon, ezért nézzetek itt körül!

Print Friendly, PDF & Email