Infraszauna a fárasztó nap után

Infraszauna fülke

Infraszauna fülke

Egy fárasztó, stresszes nap után, minden ember egy kis elcsendesedésre és befelé fordulásra vágyik a legjobban. Egyre gyakrabban engedik le a gőzt az infraszauna melegében, mindezt otthon. Ahhoz, hogy felfűtse, nem kell hosszú ideig várakoznia, hanem amíg Ön felkészül a szaunázásra, az máris eléri a megfelelő hőfokot.

Milyen csodás, amikor belép a forró kabinba és átjárja a testét-lelkét a meleg. Ilyenkor nincs szüksége sem rádióra, sem egyéb zajra, csak arra, hogy lassan lélegezzen és megnyugodjon. A fények sokat segíthetnek ebben. Egyre több infraszauna belsejében már szabályozhatóak a fények.

Minden tulajdonsága a gépnek csak azért van, hogy Ön jobban érezhesse magát. Ha egy kis levegőváltozást szeretne, akkor megnyitja a szellőztető nyílást és élvezi a beáramló levegőt. Amikor úgy érzi, hogy megnyugodott, akkor lépjen ki és vegyen egy hideg zuhanyt vagy mártózzon meg a hűs medencébe! Ez olyan érzés lesz az infraszauna után, mintha újjá született volna, hiszen energiával tölti fel és felfrissíti.

Print Friendly, PDF & Email