A G-Shock óra részletes elemzése

G-Shock óra

Rendkívül masszív kialakítással rendelkezik annak érdekében, hogy a környezeti hatások ne tudják károsítani. Ebből arra is lehet következtetni, hogy a G-Shock óra ütésálló. A hagyományos darabokkal szemben, sokkal tovább tudja viselni, hiszen hosszú az élettartama.

Az üzletekben található termékpalettában újabbnál újabb darabokkal találkozhat, amelyek más-más extrával vannak ellátva. Viselhetők akár túrázás során, vagy egyéb sporttevékenységek közben is. A G-Shock óra érdekessége még, hogy vízálló, ezáltal ha szeret úszni, esetleg búvárkodni akkor sem kell megválni kedvenc kiegészítőjétől.

Több extra dolgot is találhat még a funkciói között. Ide sorolható többek között az időzítő és a stopper, az előreprogramozott naptár, valamint még napi öt ébresztőt is beállíthat rajta. A G-Shock óra LED világítóelemekkel is el van látva, ami jól jöhet például, ha a sötétben közlekedik.

A termék elemmel működik, ami két-három évig is ellátja megfelelő energiával. Ha pedig kifogy, akkor nincs más dolga, mint kicserélni azt és zavartalanul viselheti tovább.

Print Friendly, PDF & Email