Egy elektromos kisautó jó ajándék szülinapra

Elektromos kisautó

Elektromos kisautó

Még nem tudja, hogy milyen meglepetést vegyen a kisfiának? Lehet, hogy egy elektromos kisautó elnyerné a gyermeke tetszését, mert ennél nincs is menőbb ajándék. Azt azonban tegyük hozzá, hogy inkább a nagyobb fiúknak ajánljuk a kocsit, ami összességében véve 18 kilogrammot nyom.

A jármű igazán nagy tudású, hiszen van benne digitális hangerőszabályzó, illetve műszerfal háttérvilágítás is. A kocsin lévő emblémák eredetiek, aminek köszönhetően az elektromos kisautó remekül néz ki.

Ne felejtsük el azt sem megemlíteni, hogy a termékhez egy vészfékkel ellátott távirányító is tartozik, ezért a szülők megelőzhetik a baleseteket. Az elektromos kisautó szerencsére nem megy gyorsan, hiszen csak 4-6 km/órás sebességgel tud közlekedni.

Szóba kell még hoznunk azt is, hogy a kocsit digitális akkumulátorral lehet feltölteni. Az elektromos kisautó összesen 30 kilogrammig terhelhető, ezért erre oda kell figyelniük a szülőknek a vásárlás során. Lassan indul el, tehát nem fog baleset származni a használatból. Összesen 2-3 óráig használható a jármű, a terepviszonyoktól függően.

Print Friendly, PDF & Email