Egészség

Így lehet felismerni, hogy melyik termék gluténmentes

gluténmentes termékek

Gluténmentes termékek

A modernkori életmód igen sok különféle problémát hozott magával, amilyenek többek között az egyes érzékenységek, allergiák bizonyos összetevőkre. Nem feltétlenül csak vegyi anyagokról van szó ez esetekben, mert ott vannak a jól ismert élelmiszerek bizonyos alkotóelemei. Ilyenek a laktóz, glutén, amelyek a lakosság jelentős részének okoznak komoly kellemetlenséget. Pontosan ezért megjelentek a különböző készítmények, amelyek teljes mértékben mellőzik az említett alapanyagokat. A gluténmentes termékeket a legtöbb esetben egy bizonyos jelöléssel látják el, hogy könnyen fel lehessen ismerni őket.

Ennek hála, könnyedén megoldható a választás és ezzel megkímélheti bárki saját magát a kellemetlenséggel járó tünetek kialakulásától. Rengetegféle változata lehet egy intoleranciának, ami a gyenge, szinte észrevehetetlen tünetektől kezdve, a nagyon komoly immunreakcióval járhat. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A spirulina vas- és fehérjetartalma is jelentős

 spirulina

spirulina

Amennyiben mindeddig még ismeretlen volt számunkra az algák világa, akkor legfőbb ideje testközelből is megtapasztalnunk, hogy mennyire páratlan és természetes készítmények nyerhetőek belőlük. A spirulina alga rengeteg kalciumot tartalmaz, emiatt a csontritkulás megelőzésében roppant hasznos lehet. Ezen kívül vas- és proteintartalma is nagyon magas. A spirulina hatása az izomzatépítésben illetve a különféle diéták alkalmával is látványos eredményeket hozhat.
Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Merevedési zavar kezelése néhány nap alatt

Ismét hangulatos együttlétek

Ismét hangulatos együttlétek

A modern megoldásoknak hála, kényelmes otthont teremthetünk. Olyan berendezésekkel vehetjük körbe magunkat, amiről valaha még csak álmodni sem mertünk. Milyen áron?

Tény, hogy az ilyen életmód sokba kerül, viszont rögös út vezet a megvalósításig, ami gyakran kellemetlen tünetekkel járhat. Egyre gyakoribb a merevedési zavar kezelése a középkorú férfiak esetében, a stresszes életmód miatt. Sajnos ezzel a problémával már nemcsak idősebb korban lehet találkozni, amikor már szinte természetesnek számít.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Irodai masszázs menete a gyakorlatban

Masszázs

Masszázs

Masszázsszolgáltatásunk már az irodákban is elérhető. Azért döntöttünk az irodai masszázs indítása mellett, mert a rendelőnkbe érkező és a szolgáltatásainkat igénylő emberek többsége időhiányra panaszkodott. Gyakrabban jönne, ha volna ideje. Milyen jó volna, ha ez a dolog a munkahelyre jönne!

Ezt hallottuk nagyon gyakran. Aztán úgy döntöttünk, hogy a tevékenységünket irodai masszázzsal is bővítjük. Meghatározott keretek mellett megyünk egy-egy helyszínre, hiszen ha jól belegondol az ember, ez nekünk is többletmunkával jár. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Zöldkagyló kapszula szedése a szervezetünk érdekében

Zöldkagyló kapszula

Zöldkagyló kapszula

Vegye fel a harcot a reuma, az ízületi gyulladás és a porckopás ellen, de ezúttal győzze is le mindet! Ebben pedig minden segítséget meg fog adni a zöldkagyló kapszula, ami segít rehabilitálni a szervezet lengéscsillapítóját, vagyis a mozgásszerveket. Az aktív életvitel, a megterhelő fizikai munka, de az öregedés is mind elhozhatják a fenti panaszokat, viszont, ha az Új-zélandi zöldkagylóból készült produktummal erősíti meg a szervezetét, akkor kivédheti ezeket az akadályokat.
Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Spirulina a válasz a vitaminpótlás kérdésére

Spirulina bolt

Spirulina bolt

Teljes körű egészségmegőrzés algával? Igen, mégpedig bio spirulina és chlorella mikroalgákkal a spirulina.bolt.hu webáruházból! Rendkívül komplex vitamin, ásványi anyag és nyomelem ellátottságot biztosítanak, valamint a mikroalgák egyedülállóan magas, teljes fehérjetartalommal is bírnak. Valamennyi esszenciális aminosav megtalálható bennük. Könnyen emészthetőek, nem igényelnek főzést. A spirulina alga az egyik legjobb gamma-linolénsav forrás, ami a szív- és érrendszer, valamint az ízületek védelméért is felel. Magas proteintartalma pedig segít az izomépítésben.
Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Hasról fogyás profi metódussal

Hasról fogyás

Sokféle fogyás létezik, mindenki maga dönti el, hogy melyiket választja. Elég nehéz a hasról fogyás, de szakszerű segítséget kaphatunk hozzá. Amennyiben Ön is igényelné ezt, akkor azt tanácsoljuk, hogy lépjen be az alakorvoslas.hu weboldalra, ahol megismerheti a dr. Farkas Kitti által elkészített Alakorvoslás programot, aminek több fajtája is létezik! Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Bokficam kezelése a gondtalan percekért

Bokaficam röntgen képen

A közös családi programok csodálatos élménye átitatja az egész életet, boldogságot csempész a bús pillanatokba és megtölti pezsgéssel a hétköznapokat. De gondolt már arra, mi történne, ha az apróbb sérülések, mint a bokaficam kezelése hosszú heteket és fáradhatatlan munkát venne igénybe? Egy csomó élménytől megfoszthatják az ilyen váratlan és felettébb kellemetlen balesetek, mindemellett az egész családot arra kényszerítik, hogy nélkülöznie kelljen egy mindenkinek sokat jelentő személyt.

A megfelelő bemelegítés nem csupán sport végzése előtt ajánlott. Legyen szó bármilyen fizikai aktivitásról, amelynek intenzitása eltér a szervezet által megszokottól, előtte célszerű néhány klasszikus mozdulatsort elvégezni. Tanítsa megy gyerekeit a biztonságos testmozgás minden apró fortélyára, hogy a bokaficam kezelése szükségszerűtlenné váljon a közös aktivitásokat követően!

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Számos előnnyel bír a hullámmasszázs gép

Hullámmasszázs gép

Nem is meglepő, hogy az egészséges életmódot követni akaró személyek egy olyan hatékony masinát szeretnének, amelyik sokoldalúsága miatt, nagyban segíti elérni a célt. Egyre többen döntenek a hullámmasszázs gép mellett, amelyik temérdek alkalommal bizonyította már, hogy megfelel az elvárásoknak. Magyarországon sokan veszik meg a MediLight Blue Pressotherapy hullámmasszázs gép fajtát.

Ez a berendezés a teljes testet betakaró légzsákokkal felszerelt speciális ruha segítségével fejti ki hatását. Az egyedi jellegének a titka a működési elvben rejlik. A hullámmasszázs gép légkamrái egymást követően megtelnek levegővel, majd kiengedik a nyomást. Ennek a folyamatnak köszönhető az a bizonyos hullámmasszázs effektust, ami egy passzív izometrikus mozgást takar. Emiatt a jól felépített manuális terápiás masszázshoz lehet ezt a leginkább hasonlítani. A hullámmasszázs gép garantálta nyomás és vibráció felgyorsítja a nyirok- és vérkeringést. Sőt, ez még a metabolizmust is felgyorsítja és segít a salakanyagok eltávolításában egyaránt. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Az alacsony progeszteron szint komoly problémákkal jár

Alacsony progeszteron

A hormonegyensúly fenntartása nagyon fontos, mert egy rendellenes állapot komoly következményeket hozhat maga után. Ha valamilyen oknál fogva a progeszteron és az ösztrogén hormonok valamelyike mégis túlzott mennyiségben lenne jelen, akkor minél hamarabb fel kell kutatni az okokat és visszaállítani az egyensúlyt.

Az női hormonokkal kapcsolatos egyik abnormális jelenség, az alacsony progeszteron szint, ami megnehezítheti a teherbeesést és a menstruáció során is gondokat okozhat. Például fájdalmasabbá, rövidebbé vagy erősebbé válhat a ciklus, valamint köztes és pecsételő vérzés is felléphet. Egy kattintás ide a folytatáshoz....