Az infraszauna méregtelenítő hatása

Tökéletes szauna

Manapság egyre többen próbálják ki a modern szaunákat. A legkedveltebbnek az infraszauna számít. Ez főként azért népszerű, mert adott a kiváló méregtelenítő hatás.

A korszerű szaunában az izzadás mennyisége jóval nagyobb, mint a finn típusban. A kiizzadt verejtékben, a belülről kifelé irányuló hőhatás következtében körülbelül ötször nagyobb mennyiségű nem vízjellegű összetevő található. Ez pedig azt jelenti, hogy a méregtelenítő hatás akár negyvenszerese is lehet a hagyományos szaunával szemben.

Azt is fontos megemlíteni a régebbi szaunáknál, hogy a fejet is érő hőterhelés és a magasabb hőmérséklet miatt, egyesek ezt nem használhatják.

Ezzel szemben sok infraszauna kabinnál a fejnek kint van kialakítva hely. Sőt, a szervezetet érő hőhatás sokkal közelebb van a normális testhőmérséklethez. Az infraszauna egyéb tulajdonságáról még többet lehet megtudni az infraszauna.com oldalon. Természetesen itt a vásárlás lehetősége is adott. Aki tehát érdekelt a témában, és szeretne egyet, jól teszi, ha ellátogat erre az oldalra.

Print Friendly, PDF & Email