A daruk segítséget nyújtanak

Daruk

A gyártó- és összeszerelő sorokon végzett munka jelentősen könnyebb lesz abban az esetben, ha a gépek segítséget nyújtanak a dolgozóknak. Például a konecranes.hu által forgalmazott daruk kitűnő választásnak bizonyulnak.

Többféle változatban is elérhetőek, hiszen létezik mennyezetre szerelhető, szabadon álló és egysínes típus. A pályájuk igen messzire nyúlik, ezért a segítségükkel igen nagy lefedettség biztosítható az üzemben.

A szakemberek a darukat képesek igen gyorsan telepíteni, néha egyetlen nap is elegendő a feladat elvégzésére. Ennek köszönhetően hatékonyabbá válik a munka, illetve nő a termelékenység. Természetesen a költségek is csökkennek a befektetésnek köszönhetően. Az acél profiloknak hála, a teherbírás 2 tonna is lehet.

A szakemberek a telepítéskor igazodnak a gyártási ütemtervhez, ezáltal az üzemben nem kell nagy fennakadásokra számítani. A daruk beépítése veszélyes környezetben is lehetséges. További információ a weboldalon található. Itt bármikor megtekinthetőek a referenciák.

Print Friendly, PDF & Email